Sign in
Download Opera News App

Education

 

Examination

 

2021 Basic Educational Certificate Examination (BECE) time table is out now.

BECE 2021 Timetable Released 

The BECE 2021 Examination Timetable is Out, delivered by WAEC 


The West Africa Examination Council (WAEC) has delivered the authority BECE 2021 plan for fundamental school applicants. The assessment body has adjusted the standard schedule. 

From the new BECE Timetable, there have been a few changes, the competitors will compose Social Studies and French on Monday (the main day) not at all like the earlier years where they regularly fire it up with English Language and RME. 


Both English Language and RME have now been moved to Wednesday. 


The 2021 BECE assessment the nation over Ghana will begin on Monday fifteenth November and end on Friday nineteenth November. 


BECE 2021 Examination Timetable 


DATE SUBJECT CODE SUBJECT/PAPER DURATION TIME 


Monday, fifteenth November 2021 020/2 Social Studies 2(Essay) 1 hour 9.00 a.m. – 10.00 a.m. 


020/1 Social Studies 1 (Objective) 45 minutes 10.00 a.m. – 10.45 a.m. 


002/2 French 2 (Essay) 1 hour 1.00 p.m. – 2.00 p.m. 


002/1 French 1 (Objective) 45 minutes 2.00 p.m. – 2.45 p.m. 


Tuesday, sixteenth November 2021 03o/2 Mathematics 2 (Essay) 1 hour 15 minutes 9.00 a.m. – 10.15 a.m. 


03o/1 Mathematics 1(Objective) 45 minutes 10.15 a.m. – 11.00 a.m. 


053/2-055/2 Basic Design and Technology 2(Essay) 1 hour 15 minutes 1.00 p.m. – 2.15 p.m. 


053/1-055/1 Basic Design and Technology 1 (Objective) 40 minutes 2.15 p.m. – 2.55 p.m. 


Wednesday, seventeenth November 2021 001/2 English Language 2 (Essay) 1 hour 9.00 a.m. – 10.00 a.m. 


001/1 English Language 1(Objective) 1 hour 10.00 a.m. – 11.00 a.m. 


022/2 Religious and Moral Education 2(Essay) 1 hour 1.00 p.m. – 2.00 p.m. 


022/1 Religious and Moral Education 1(Objective) 45 minutes 2.00 p.m. – 2.45 p.m. 


Thursday, eighteenth November 2021 033/2 Integrated Science 2 (Essay) 1 hour 9.00 a.m. – 10.00 a.m. 


033/1 Integrated Science 1 (Objective) 45 minutes 10.00 a.m. – 10.45 a.m. 


003/2 – 0013/2 Ghanaian Language and Culture 2 (Essay) 45 minutes 1.00 p.m. – 1.45 p.m. 


003/1-0013/1 Ghanaian Language and Culture 1 (Objective) 1 hour 1.45 p.m. – 2.45 p.m. 


Friday, nineteenth November 2021 070/2 Information and Communication Technology 2(Essay) 1 hour 15 minutes 9.00 a.m. – 10.15 a.m. 


070/1 Information and Communication Technology 1(Objective) 45 minutes 10.15 a.m. – 11.00 a.m

Content created and supplied by: Scoppee-Cozii (via Opera News )

English Language Ghana Social Studies WAEC West Africa Examination Council

COMMENTS

Load app to read more comments